Deze beleggingsthema's werden rechtstreeks ingegeven door de macro-economische analyse gedaan door de economen van de fondsbeheerder.

Het nieuwe beleggingsthema "Japanse reflatie" heeft een belangrijke plaats in de portefeuille gekregen. Het thema is nu al goed voor 9,4% van de aandelenblootstelling van de portefeuille, met name door belegging in aandelen van de bank Nomura en van de autobouwer Toyota.

Nomura zal normaal gezien volop profiteren van de abrupte opvering van de Japanse markt, terwijl de daling van de yen de omzet en de marges van de export van Toyota ruim zal ondersteunen.

Deze beleggingsthema's werden rechtstreeks ingegeven door de macro-economische analyse gedaan door de economen van de fondsbeheerder. Het nieuwe beleggingsthema "Japanse reflatie" heeft een belangrijke plaats in de portefeuille gekregen. Het thema is nu al goed voor 9,4% van de aandelenblootstelling van de portefeuille, met name door belegging in aandelen van de bank Nomura en van de autobouwer Toyota. Nomura zal normaal gezien volop profiteren van de abrupte opvering van de Japanse markt, terwijl de daling van de yen de omzet en de marges van de export van Toyota ruim zal ondersteunen.