Daar wil de Japanse premier Shinzo Abe verandering in brengen. Hij roept op tot een nieuwe revolutie, na Abenomics mikt hij op een 'Robot Revolutie'. Die moet de Japanse economie nieuw leven inblazen en de output in de verwerkende industrie met 300% doen groeien.

Op basis van de huidige cijfers mikt Abe dus op een omvang van 24 miljard dollar voor die 'Robot Revolutie'. Maar het plan van Abe is nog een verrassing voorzien. Hij wil namelijk in 2020 naar aanleiding van de Olympische Spelen in Tokio ook de eerste Robot Olympics organiseren.

Daar wil de Japanse premier Shinzo Abe verandering in brengen. Hij roept op tot een nieuwe revolutie, na Abenomics mikt hij op een 'Robot Revolutie'. Die moet de Japanse economie nieuw leven inblazen en de output in de verwerkende industrie met 300% doen groeien. Op basis van de huidige cijfers mikt Abe dus op een omvang van 24 miljard dollar voor die 'Robot Revolutie'. Maar het plan van Abe is nog een verrassing voorzien. Hij wil namelijk in 2020 naar aanleiding van de Olympische Spelen in Tokio ook de eerste Robot Olympics organiseren.