Concreet wil dat zeggen dat er volgende week op de Chinese beurzen niet zal worden gehandeld, iedereen viert een week lang het begin van het jaar van de slang. Niet alle regio's feesten even lang, op de beurs van Hong Kong wordt vanaf donderdag weer gehandeld.

Op de Japanse beurs werd opnieuw winstgenomen, blijkbaar waren de koersen te hard op de realiteit vooruitgelopen. De Nikkei verloor eens te meer 1,80%, waarbij de koers van Sony in reactie op tegenvallende resultaten nog maar eens onder druk kwam te staan.

Concreet wil dat zeggen dat er volgende week op de Chinese beurzen niet zal worden gehandeld, iedereen viert een week lang het begin van het jaar van de slang. Niet alle regio's feesten even lang, op de beurs van Hong Kong wordt vanaf donderdag weer gehandeld. Op de Japanse beurs werd opnieuw winstgenomen, blijkbaar waren de koersen te hard op de realiteit vooruitgelopen. De Nikkei verloor eens te meer 1,80%, waarbij de koers van Sony in reactie op tegenvallende resultaten nog maar eens onder druk kwam te staan.