Masayuki Morikawa, deputy directeur-generaal bij het Ministerie, ziet de industriële productie tussen april en juni uitbodemen. Hij verwacht daarom een opleving van de vraag als gevolg van het als sneeuw voor de zon verdwijnen van de voorraden.

Richard Jerram, chef Japanse economie bij Macquarie Securities, gelooft dat het eerste kwartaal qua productie een dieptepunt zal zijn geweest.

In januari daalde de productie met 10%, maar ook de voorraden daalden die maand met 2%. Volgens Jerram is het bemoedigend dat de voorraden werden afgebouwd in plaats van opgebouwd.

Masayuki Morikawa, deputy directeur-generaal bij het Ministerie, ziet de industriële productie tussen april en juni uitbodemen. Hij verwacht daarom een opleving van de vraag als gevolg van het als sneeuw voor de zon verdwijnen van de voorraden. Richard Jerram, chef Japanse economie bij Macquarie Securities, gelooft dat het eerste kwartaal qua productie een dieptepunt zal zijn geweest. In januari daalde de productie met 10%, maar ook de voorraden daalden die maand met 2%. Volgens Jerram is het bemoedigend dat de voorraden werden afgebouwd in plaats van opgebouwd.