Anderzijds daalden de vooruitzichten voor de maand april, want algemeen wordt verwacht dat de KMO's toch wel degelijk hinder van de verhoging zullen ondervinden. De Japanse kleinhandelsverkopen stegen in februari en dit ondanks de zware sneeuwval in het land.

De Japanse economie lijkt dus te hebben geanticipeerd op de verhoging van de BTW en de vraag blijft nu natuurlijk wat er gaat gebeuren nu deze een feit is. Deze week kan belangrijk worden, want er worden in Japan weer een aantal belangrijke macro-economische indicatoren gepubliceerd.

Anderzijds daalden de vooruitzichten voor de maand april, want algemeen wordt verwacht dat de KMO's toch wel degelijk hinder van de verhoging zullen ondervinden. De Japanse kleinhandelsverkopen stegen in februari en dit ondanks de zware sneeuwval in het land. De Japanse economie lijkt dus te hebben geanticipeerd op de verhoging van de BTW en de vraag blijft nu natuurlijk wat er gaat gebeuren nu deze een feit is. Deze week kan belangrijk worden, want er worden in Japan weer een aantal belangrijke macro-economische indicatoren gepubliceerd.