De Japanse beleggers waren vooral verheugd dat Japan geen vermaning kreeg wegens het laten zakken van de koers van de yen. Bij het slot van de handel stond de Nikkei ruim 2% in de plus, waarbij de index de kaap van 11.400 winst te ronden. Ook de bredere Topix index liet zich niet pramen.

Vandaag werd er opnieuw gehandeld op de Chinese beurs, maar per saldo gebeurde daar weinig. De Shanghai Composite Index bleef dicht bij huis, dit in reactie op het bericht dat de Chinese kleinhandelsverkopen tijdens de viering van Chinees nieuwjaar aan het traagste tempo in vier jaar zijn gedaald.

De Japanse beleggers waren vooral verheugd dat Japan geen vermaning kreeg wegens het laten zakken van de koers van de yen. Bij het slot van de handel stond de Nikkei ruim 2% in de plus, waarbij de index de kaap van 11.400 winst te ronden. Ook de bredere Topix index liet zich niet pramen. Vandaag werd er opnieuw gehandeld op de Chinese beurs, maar per saldo gebeurde daar weinig. De Shanghai Composite Index bleef dicht bij huis, dit in reactie op het bericht dat de Chinese kleinhandelsverkopen tijdens de viering van Chinees nieuwjaar aan het traagste tempo in vier jaar zijn gedaald.