Het wegvallen van de druk op de lokale munten verhoogt volgens professor Stefan Duchateau opnieuw het groeipotentieel in de regio Zuidoost Azië, hetgeen zich vertaalt in hogere verwachtingen voor de bedrijfswinsten. Voeg hieraan het (hiernavolgende) tweede argument toe en je krijgt een opwaartse spurtbeweging van de Zuidoost Aziatische markten.

Duchateau was gedurende de afgelopen weken dan ook naarstig in de weer om de onderwegingen in deze regio om te zetten in overwegingen.

Enkel Japan ( in toenemende mate ), Centraal Europa en Latijns Amerika ( in afnemende mate) blijven onderwogen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het wegvallen van de druk op de lokale munten verhoogt volgens professor Stefan Duchateau opnieuw het groeipotentieel in de regio Zuidoost Azië, hetgeen zich vertaalt in hogere verwachtingen voor de bedrijfswinsten. Voeg hieraan het (hiernavolgende) tweede argument toe en je krijgt een opwaartse spurtbeweging van de Zuidoost Aziatische markten. Duchateau was gedurende de afgelopen weken dan ook naarstig in de weer om de onderwegingen in deze regio om te zetten in overwegingen. Enkel Japan ( in toenemende mate ), Centraal Europa en Latijns Amerika ( in afnemende mate) blijven onderwogen. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.