In het tweede kwartaal van dit jaar steeg de Nikkei index met 10,30%. De afbrokkeling van de Nikkei had uiteraard te maken met de stijging van de koers van de yen, die voordien als gevolg van het invoeren van de politiek van monetaire expansie sterk was gedaald.

Volgens Matthews heeft zich in de afgelopen maanden een duidelijke trendommekeer afgetekend, waarbij de Japanse beurs in Azië de fakkel van best presterende beurs heeft overgenomen. Er begint sleet te komen op het verhaal van de Zuid-Oost Aziatische beurzen en daar profiteert de Japanse beurzen van.

In het tweede kwartaal van dit jaar steeg de Nikkei index met 10,30%. De afbrokkeling van de Nikkei had uiteraard te maken met de stijging van de koers van de yen, die voordien als gevolg van het invoeren van de politiek van monetaire expansie sterk was gedaald. Volgens Matthews heeft zich in de afgelopen maanden een duidelijke trendommekeer afgetekend, waarbij de Japanse beurs in Azië de fakkel van best presterende beurs heeft overgenomen. Er begint sleet te komen op het verhaal van de Zuid-Oost Aziatische beurzen en daar profiteert de Japanse beurzen van.