De koersen krijgen een extra duwtje in de rug als gevolg van de aankondiging door China dat de urbanisatie in een versneld tempo zal worden doorgevoerd.

Dat betekent meer infrastructuurwerken en daar kan de bedrijfswereld van profiteren. De Chinese beurs is vandaag dan ook de betere beurs in Azië. Maar ook Japan krijgt nog steeds heel wat aandacht.

Jim O'Neill van Goldman Sachs zet zijn overpeinzingen voort over de komende Japanse verkiezingen en de mogelijk gevolgen voor de yen - de vraag of de Japanse centrale bank zich binnenkort een inflatiedoel stelt. Voor Jim O'Neill zou dat niet meer dan vanzelfsprekend zijn.

De koersen krijgen een extra duwtje in de rug als gevolg van de aankondiging door China dat de urbanisatie in een versneld tempo zal worden doorgevoerd. Dat betekent meer infrastructuurwerken en daar kan de bedrijfswereld van profiteren. De Chinese beurs is vandaag dan ook de betere beurs in Azië. Maar ook Japan krijgt nog steeds heel wat aandacht. Jim O'Neill van Goldman Sachs zet zijn overpeinzingen voort over de komende Japanse verkiezingen en de mogelijk gevolgen voor de yen - de vraag of de Japanse centrale bank zich binnenkort een inflatiedoel stelt. Voor Jim O'Neill zou dat niet meer dan vanzelfsprekend zijn.