Stephen Wood, fondsbeheerder bij Russell Investments, is van mening dat de nieuwe gouverneur van de Japanse centrale bank nieuwe maatregelen zal aankondigen om de monetaire politiek te verruimen. Daardoor kan de koers van de yen verder onder druk komen te staan.

Vanmorgen bereikte de yen overigens een nieuwe tussentijdse bodem ten opzichte van de dollar. Canon, dat 80% van de omzet in het buitenland realiseert, maakte een goede beurt. Anderzijds ging de koers van Nissan Motor lager in reactie op tegenvallende cijfers.

Stephen Wood, fondsbeheerder bij Russell Investments, is van mening dat de nieuwe gouverneur van de Japanse centrale bank nieuwe maatregelen zal aankondigen om de monetaire politiek te verruimen. Daardoor kan de koers van de yen verder onder druk komen te staan. Vanmorgen bereikte de yen overigens een nieuwe tussentijdse bodem ten opzichte van de dollar. Canon, dat 80% van de omzet in het buitenland realiseert, maakte een goede beurt. Anderzijds ging de koers van Nissan Motor lager in reactie op tegenvallende cijfers.