Ben Collett, head of Asian equities bij Sunrise Brokers in Hong Kong, is van mening dat het nog te vroeg is om al opnieuw in de markt te stappen.

Het komt er nu op aan om te wachten tot de markt opnieuw een bodem heeft gevormd, wat bijvoorbeeld rond 12.500 voor de Nikkei zou kunnen gebeuren.

Zodra duidelijk is dat die bodem is bereikt, zullen traders en lange termijn investeerders opnieuw instappen. Overigens denken veel analisten dat de vooruitzichten voor de Japanse beurs er niet slecht uitzien, een verdubbeling over een periode van 2 tot 4 jaar behoort tot de mogelijkheden.

Ben Collett, head of Asian equities bij Sunrise Brokers in Hong Kong, is van mening dat het nog te vroeg is om al opnieuw in de markt te stappen. Het komt er nu op aan om te wachten tot de markt opnieuw een bodem heeft gevormd, wat bijvoorbeeld rond 12.500 voor de Nikkei zou kunnen gebeuren. Zodra duidelijk is dat die bodem is bereikt, zullen traders en lange termijn investeerders opnieuw instappen. Overigens denken veel analisten dat de vooruitzichten voor de Japanse beurs er niet slecht uitzien, een verdubbeling over een periode van 2 tot 4 jaar behoort tot de mogelijkheden.