Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking is van mening dat de concurrentie op de markt sterker zal worden, waardoor alle de meest innovatieve bedrijven als winnaars uit de strijd zullen komen. Bekeken sinds januari 1996 heeft de beurs van Tokio sterk ondergepresteerd ten opzichte van de Amerikaanse.

De totale return van de Amerikaanse beurs is, inclusief dividenden, over deze periode zowat verviervoudigd, terwijl de totale return bij de Japanse bedrijven vrijwel ongewijzigd is gebleven. De reden ligt volgens Juvyns uiteraard bij een economische stagnatie als gevolg van een deflatieperiode.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking is van mening dat de concurrentie op de markt sterker zal worden, waardoor alle de meest innovatieve bedrijven als winnaars uit de strijd zullen komen. Bekeken sinds januari 1996 heeft de beurs van Tokio sterk ondergepresteerd ten opzichte van de Amerikaanse. De totale return van de Amerikaanse beurs is, inclusief dividenden, over deze periode zowat verviervoudigd, terwijl de totale return bij de Japanse bedrijven vrijwel ongewijzigd is gebleven. De reden ligt volgens Juvyns uiteraard bij een economische stagnatie als gevolg van een deflatieperiode.