Op de Japanse beurs blijft het sentiment wisselvallig, goede dagen en slechte dagen wisselen elkaar af. Vanmorgen werd de Nikkei opnieuw fors lager gezet, het verlies voor deze index liep tot meer dan anderhalf procent. De twijfels over de slaagkansen van Abenomics zijn weer toegenomen.

Gisterenavond maakte Cisco Systems resultaten bekend die duidelijk ondermaats waren en dat kan straks op de stemming op Wall Street gaan wegen. De koers van Cisco noteert in de nabeurshandel ongeveer 10% onder het slotniveau van gisterenavond.

Op de Japanse beurs blijft het sentiment wisselvallig, goede dagen en slechte dagen wisselen elkaar af. Vanmorgen werd de Nikkei opnieuw fors lager gezet, het verlies voor deze index liep tot meer dan anderhalf procent. De twijfels over de slaagkansen van Abenomics zijn weer toegenomen. Gisterenavond maakte Cisco Systems resultaten bekend die duidelijk ondermaats waren en dat kan straks op de stemming op Wall Street gaan wegen. De koers van Cisco noteert in de nabeurshandel ongeveer 10% onder het slotniveau van gisterenavond.