Misschien kijken we hier naar het begin van het uit elkaar vallen van de sterke correlatie tussen een stijgende Japanse beurs en een dalende yen.

En dat is goed nieuws. Want als de Chinese motor verder aanslaat kunnen we tenminste hopen dat ook de Nikkei verder op sleeptouw zal worden genomen.

Het is nog te vroeg om die conclusie al te trekken. Maar alvast de werkhypothese formuleren kan zeker geen kwaad. Als de markt spreekt hebben we immers de gewoonte van aandachtig te luisteren...

De Europese beurzen maken vandaag opnieuw pas in de plaats, waarbij de belangrijkste indices zich dicht tegen het slotniveau van gisteren bevinden.

Ook op de valutamarkten valt niet veel te beleven, de beleggers houden het poeder droog in afwachting van de start van de ECB-meeting.

Misschien kijken we hier naar het begin van het uit elkaar vallen van de sterke correlatie tussen een stijgende Japanse beurs en een dalende yen. En dat is goed nieuws. Want als de Chinese motor verder aanslaat kunnen we tenminste hopen dat ook de Nikkei verder op sleeptouw zal worden genomen. Het is nog te vroeg om die conclusie al te trekken. Maar alvast de werkhypothese formuleren kan zeker geen kwaad. Als de markt spreekt hebben we immers de gewoonte van aandachtig te luisteren... De Europese beurzen maken vandaag opnieuw pas in de plaats, waarbij de belangrijkste indices zich dicht tegen het slotniveau van gisteren bevinden. Ook op de valutamarkten valt niet veel te beleven, de beleggers houden het poeder droog in afwachting van de start van de ECB-meeting.