De beurzen stonden de laatste dagen onder druk, zo merkte Philips Gijsels van BNP Paribas op. Het zeer overgekochte karakter en de seizoenaliteit (sell in and go away) spelen zeker hun rol Het is echter ook de onzekerheid over Qe en tapering die voor wat onrust zorgen.

Dit geeft volgens Philips Gijsels van BNP Paribas nog eens aan hoe belangrijk de kapitaalinjecties van de centrale banken zijn voor de beurzen.

En daar schuilt volgens hem meteen ook het gevaar, gevaar dat door heel wat beleggers nog altijd onderschatworden. Desalniettemin beschouwt hij dit als een pauze en niet als het einde van de rally.

De beurzen stonden de laatste dagen onder druk, zo merkte Philips Gijsels van BNP Paribas op. Het zeer overgekochte karakter en de seizoenaliteit (sell in and go away) spelen zeker hun rol Het is echter ook de onzekerheid over Qe en tapering die voor wat onrust zorgen. Dit geeft volgens Philips Gijsels van BNP Paribas nog eens aan hoe belangrijk de kapitaalinjecties van de centrale banken zijn voor de beurzen. En daar schuilt volgens hem meteen ook het gevaar, gevaar dat door heel wat beleggers nog altijd onderschatworden. Desalniettemin beschouwt hij dit als een pauze en niet als het einde van de rally.