In Sydney steeg de S&P/ASX 200 Index zelfs tot het hoogste punt sinds september van laatstgenoemd jaar. Ook de Chinese beurs zette het herstel verder nadat de koersen in Shangai maandag flink corrigeerden. Aanleiding voor die correctie was de invoering van een nieuwe vastgoedbelasting.

Daphne Roth, head of Asia equity research bij ABN Amro Private Bank, is van mening dat het sentiment op de beurzen goed kan blijven nu de economie duidelijk is uitgebodemd. Bovendien zijn volgens Roth de tail risico's duidelijk afgenomen. Niets staat dus een verdere stijging van de koersen in de weg.

In Sydney steeg de S&P/ASX 200 Index zelfs tot het hoogste punt sinds september van laatstgenoemd jaar. Ook de Chinese beurs zette het herstel verder nadat de koersen in Shangai maandag flink corrigeerden. Aanleiding voor die correctie was de invoering van een nieuwe vastgoedbelasting. Daphne Roth, head of Asia equity research bij ABN Amro Private Bank, is van mening dat het sentiment op de beurzen goed kan blijven nu de economie duidelijk is uitgebodemd. Bovendien zijn volgens Roth de tail risico's duidelijk afgenomen. Niets staat dus een verdere stijging van de koersen in de weg.