Van grote bewegingen was echter geen spraken. De Japanse Nikkei heeft nieuwe piekkoers in de vingers, evenals trouwens de Australische ASX 200 index.

Op het Nationaal Volkscongres, de Chinese tegenhanger van ons parlement, verklaarde uittredend premier Wen Jiabao dat er dringend behoefte is aan meer regelgeving in de vastgoedsector. Gisteren werd een nieuwe vastgoedbelasting aangekondigd om de speculatie in de sector af te remmen.

De MSCI Asia Pacific Index sloot vandaag ruim een half procent hoger af op 134,66, waarbij voor elke twee stijgers drie dalers stonden.

Benjamin Yeo, in Singapore head Asian investment strategy bij Barclays Plc's wealth management unit, is van mening dat 2013 het jaar van risk-on blijft, zodat de ondertoon op de beurzen goed kan blijven.

Van grote bewegingen was echter geen spraken. De Japanse Nikkei heeft nieuwe piekkoers in de vingers, evenals trouwens de Australische ASX 200 index. Op het Nationaal Volkscongres, de Chinese tegenhanger van ons parlement, verklaarde uittredend premier Wen Jiabao dat er dringend behoefte is aan meer regelgeving in de vastgoedsector. Gisteren werd een nieuwe vastgoedbelasting aangekondigd om de speculatie in de sector af te remmen. De MSCI Asia Pacific Index sloot vandaag ruim een half procent hoger af op 134,66, waarbij voor elke twee stijgers drie dalers stonden. Benjamin Yeo, in Singapore head Asian investment strategy bij Barclays Plc's wealth management unit, is van mening dat 2013 het jaar van risk-on blijft, zodat de ondertoon op de beurzen goed kan blijven.