Ed Rogers, CEO van Rogers Investment Advisors, is van mening dat er eigenlijk niets nieuws onder de zon is. De Japanse berenmarkt geeft de beleggers namelijk een Déjà Vu gevoel, want ook in 1999 en 2003 kregen ze al het valse gevoel dat het ergste voor de Japanse economie achter de rug was.

In beide gevallen bleek het vals alarm te zijn. In beide hierboven voormelde jaren kwam er een rally in de beurskoersen op gang, die echter telkens vroegtijdig werd doorbroken. Vervolgens belandde de berenmarkt in een nieuwe fase. Rogers sluit niet uit dat dit ook ditmaal zal gebeuren.

Ed Rogers, CEO van Rogers Investment Advisors, is van mening dat er eigenlijk niets nieuws onder de zon is. De Japanse berenmarkt geeft de beleggers namelijk een Déjà Vu gevoel, want ook in 1999 en 2003 kregen ze al het valse gevoel dat het ergste voor de Japanse economie achter de rug was. In beide gevallen bleek het vals alarm te zijn. In beide hierboven voormelde jaren kwam er een rally in de beurskoersen op gang, die echter telkens vroegtijdig werd doorbroken. Vervolgens belandde de berenmarkt in een nieuwe fase. Rogers sluit niet uit dat dit ook ditmaal zal gebeuren.