Bonderman is sceptisch over het land, op lange termijn zien de economische vooruitzichten voor Japan er allesbehalve schitterend uit. Japan is één van de meest uitdagende landen in de wereld, onder andere omdat er geen cultuur van persoonlijke verantwoordelijkheid is.

Japanse bedrijven worden vanuit de gevangenis geleid, bovendien veroudert de bevolking er in razendsnel tempo. Volgens Bonderman is Japan een land dat door elke belegger met een beetje gezond verstand gehaat zou moeten worden. De klim op de beurs van Tokio zal volgens hem geen lang leven beschoren zijn.

Bonderman is sceptisch over het land, op lange termijn zien de economische vooruitzichten voor Japan er allesbehalve schitterend uit. Japan is één van de meest uitdagende landen in de wereld, onder andere omdat er geen cultuur van persoonlijke verantwoordelijkheid is. Japanse bedrijven worden vanuit de gevangenis geleid, bovendien veroudert de bevolking er in razendsnel tempo. Volgens Bonderman is Japan een land dat door elke belegger met een beetje gezond verstand gehaat zou moeten worden. De klim op de beurs van Tokio zal volgens hem geen lang leven beschoren zijn.