Ed Rogers, chief executive officer bij Rogers Investment Advisors K.K, was aangenaam verrast door de kwaliteit van de cijfers. De hedge fund beheerder blijft positief voor de Japanse beurs.

Hij wees er op dat de resultaten van Sony duidelijk boven de consensusverwachtingen van de analisten uitkwamen. Ook Mitsubishi JF deed het beter dan verwacht.

Rogers is van mening dat de wereldwijde opleving van de economie duidelijk in het voordeel van de Japanse bedrijven speelt. Belangrijk is evenwel dat de koers van de yen niet te sterk doorstijgt.

Ed Rogers, chief executive officer bij Rogers Investment Advisors K.K, was aangenaam verrast door de kwaliteit van de cijfers. De hedge fund beheerder blijft positief voor de Japanse beurs. Hij wees er op dat de resultaten van Sony duidelijk boven de consensusverwachtingen van de analisten uitkwamen. Ook Mitsubishi JF deed het beter dan verwacht. Rogers is van mening dat de wereldwijde opleving van de economie duidelijk in het voordeel van de Japanse bedrijven speelt. Belangrijk is evenwel dat de koers van de yen niet te sterk doorstijgt.