Van de 676 bedrijven die al hebben gerapporteerd, deden volgens Bloomberg er 92 beter dan verwacht. Anderzijds waren er 78 bedrijven die niet aan de verwachtingen konden voldoen.

Vanmorgen stelde onder andere Ricoh met de cijfers teleur, waardoor de koers van dit aandeel op de beurs van Tokio fors onderuit ging. Het aandeel was de sterkste daler binnen de Nikkei 225.

JPMorgan Chase & Co verlaagde in reactie op de tegenvallende cijfers het advies voor Ricoh van neutraal naar verkopen. Ook Panasonic kon met de resultaten niet echt overtuigen.

Van de 676 bedrijven die al hebben gerapporteerd, deden volgens Bloomberg er 92 beter dan verwacht. Anderzijds waren er 78 bedrijven die niet aan de verwachtingen konden voldoen. Vanmorgen stelde onder andere Ricoh met de cijfers teleur, waardoor de koers van dit aandeel op de beurs van Tokio fors onderuit ging. Het aandeel was de sterkste daler binnen de Nikkei 225. JPMorgan Chase & Co verlaagde in reactie op de tegenvallende cijfers het advies voor Ricoh van neutraal naar verkopen. Ook Panasonic kon met de resultaten niet echt overtuigen.