Ryoji Musha, analist bij Deutsche Bank, is namelijk van mening dat de obligatierendementen gaan stijgen vanaf de huidige dieptepunten voor de afgelopen zeven jaar.

Rusha voorspelde vorig jaar de rally op de wereldbeurzen en denkt dat hij ook ditmaal het gelijk aan zijn kant gaat krijgen. Hij denkt dat het rendement op de 10-jarige Japanse staatsobligaties kan stijgen tot 1,50% of het hoogste niveau sinds juni 2009.

De Nikkei 225 Stock Average zou anderzijds stijgen tot een niveau van 12.000 tot 14.000 punten en dit in de komende 12 maanden. Musha gaat er in dit scenario van uit dat de Amerikaanse economie een nieuwe recessie zal kunnen vermijden.

Het herstel van de economie zal niet in één vloeiende beweging verlopen, eerder zal er sprake zijn van een zigzagproces. De onzekerheden op de markt gaan gaandeweg opgelost worden en dat zal het algemeen sentiment helpen verbeteren.

Ryoji Musha, analist bij Deutsche Bank, is namelijk van mening dat de obligatierendementen gaan stijgen vanaf de huidige dieptepunten voor de afgelopen zeven jaar. Rusha voorspelde vorig jaar de rally op de wereldbeurzen en denkt dat hij ook ditmaal het gelijk aan zijn kant gaat krijgen. Hij denkt dat het rendement op de 10-jarige Japanse staatsobligaties kan stijgen tot 1,50% of het hoogste niveau sinds juni 2009. De Nikkei 225 Stock Average zou anderzijds stijgen tot een niveau van 12.000 tot 14.000 punten en dit in de komende 12 maanden. Musha gaat er in dit scenario van uit dat de Amerikaanse economie een nieuwe recessie zal kunnen vermijden. Het herstel van de economie zal niet in één vloeiende beweging verlopen, eerder zal er sprake zijn van een zigzagproces. De onzekerheden op de markt gaan gaandeweg opgelost worden en dat zal het algemeen sentiment helpen verbeteren.