Bij Bank of Korea sprak gouverneur Kim Choong Soo eerder deze week duidelijke taal. Hij zei bereid te zijn een krachtig antwoord te formuleren wanneer de Japanse yen zo goedkoop blijft. Japan heeft gereageerd door de koers van de yen voorlopig niet verder te laten zakken.

Federal Reserve Bank of St. Louis president James Bullard toonde zich geprikkeld door de "beggar-thy-neighbor" politiek van de Japanse regering.

Die probeert haar economie te stimuleren op kap van de belangrijkste handelspartners en dat is een strategie die uiteraard niet kan werken.

Bij Bank of Korea sprak gouverneur Kim Choong Soo eerder deze week duidelijke taal. Hij zei bereid te zijn een krachtig antwoord te formuleren wanneer de Japanse yen zo goedkoop blijft. Japan heeft gereageerd door de koers van de yen voorlopig niet verder te laten zakken. Federal Reserve Bank of St. Louis president James Bullard toonde zich geprikkeld door de "beggar-thy-neighbor" politiek van de Japanse regering. Die probeert haar economie te stimuleren op kap van de belangrijkste handelspartners en dat is een strategie die uiteraard niet kan werken.