Eén van de problemen waar Venezuela mee geconfronteerd wordt, is een gebrek aan consumentenproducten. Zo is het bijzonder moeilijk om nog aan toiletpapier te raken. Maar Venezuela is geen alleenstaand geval, Japan krijgt nu ook een tekort aan toiletpapier.

Volgens de Wall Street Journal heeft het ministerie van Economie, Handel en Industrie de Japanse huisgezinnen geadviseerd om een voorraad wc-papier voor minstens een maand aan te leggen, kwestie van toekomstige tekorten op te vangen. Een beter bewijs dat Abenomics is mislukt kan moeilijk gegeven worden.

Eén van de problemen waar Venezuela mee geconfronteerd wordt, is een gebrek aan consumentenproducten. Zo is het bijzonder moeilijk om nog aan toiletpapier te raken. Maar Venezuela is geen alleenstaand geval, Japan krijgt nu ook een tekort aan toiletpapier. Volgens de Wall Street Journal heeft het ministerie van Economie, Handel en Industrie de Japanse huisgezinnen geadviseerd om een voorraad wc-papier voor minstens een maand aan te leggen, kwestie van toekomstige tekorten op te vangen. Een beter bewijs dat Abenomics is mislukt kan moeilijk gegeven worden.