Jeroen Dijsselbloem bedoelde uiteraard dat ook in andere landen de tegoeden van de spaarders aangeslagen zouden kunnen worden. Maar mogelijk ligt het volgende land waar de spaarders het gelag zullen betalen niet in Europa maar wel aan de andere kant van de wereld.

Volgens Tyler Durden van Zerohedge is Abenomics gedoemd om te mislukken, met als gevolg van de Japanse banken wel eens in de problemen zouden kunnen raken.

Japan kan zodoende het volgende land worden waar het spaargeld wordt aangeslagen, hoewel de Japanners zich nog van geen kwaad bewust zijn.

Jeroen Dijsselbloem bedoelde uiteraard dat ook in andere landen de tegoeden van de spaarders aangeslagen zouden kunnen worden. Maar mogelijk ligt het volgende land waar de spaarders het gelag zullen betalen niet in Europa maar wel aan de andere kant van de wereld. Volgens Tyler Durden van Zerohedge is Abenomics gedoemd om te mislukken, met als gevolg van de Japanse banken wel eens in de problemen zouden kunnen raken. Japan kan zodoende het volgende land worden waar het spaargeld wordt aangeslagen, hoewel de Japanners zich nog van geen kwaad bewust zijn.