In feite is Abe bezig om het land te ruïneren. De problemen zijn veelvuldig: hoge schuldenniveaus, een demografie die op termijn tegen de staatsfinanciën werkt, de bevolking neemt af terwijl de regering in Tokio halsstarrig blijft weigeren om vreemdelingen binnen te laten.

Japan is een rampgebied aan het worden, de klap moet nog komen. Op lange termijn zal blijven dat Abenomics rampzalige consequenties heeft, terwijl het succes van deze monetaire politiek op korte termijn nog moet bewezen worden. Short-posities op Japan vallen zeker niet te ontraden.

In feite is Abe bezig om het land te ruïneren. De problemen zijn veelvuldig: hoge schuldenniveaus, een demografie die op termijn tegen de staatsfinanciën werkt, de bevolking neemt af terwijl de regering in Tokio halsstarrig blijft weigeren om vreemdelingen binnen te laten. Japan is een rampgebied aan het worden, de klap moet nog komen. Op lange termijn zal blijven dat Abenomics rampzalige consequenties heeft, terwijl het succes van deze monetaire politiek op korte termijn nog moet bewezen worden. Short-posities op Japan vallen zeker niet te ontraden.