Volgens een woordvoerder van het Japans minister van Buitenlandse Zaken is Tokio ontstemd over de zeeën van tijd die de Europese politici hebben laten voorbijgaan zonder met een geloofwaardige oplossing voor de schuldencrisis te komen. Als gevolg daarvan staan ze nu met de rug tegen de muur.

Poeder droog in afwachting van bekendmaking uitslag Griekse verkiezingen

De Bank of Japan heeft twee dagen vergaderd, maar daar werden geen echte knopen doorgehakt. De centrale bank houdt het poeder droog in afwachting van de bekendmaking van de uitslag van de Griekse verkiezingen. Maar niet alleen in Japan is men op het ergste voorbereid.

Kaushik Basu, adviseur van de Indische minister van Financiën, gaf toe dat ook zijn land via de installatie van verschillende crisis managementgroepen voorbereid is op wat komen gaat. Ook in China zijn er al voorbereidingen getroffen voor het geval het misloopt in Griekenland.

Volgens een woordvoerder van het Japans minister van Buitenlandse Zaken is Tokio ontstemd over de zeeën van tijd die de Europese politici hebben laten voorbijgaan zonder met een geloofwaardige oplossing voor de schuldencrisis te komen. Als gevolg daarvan staan ze nu met de rug tegen de muur. Poeder droog in afwachting van bekendmaking uitslag Griekse verkiezingen De Bank of Japan heeft twee dagen vergaderd, maar daar werden geen echte knopen doorgehakt. De centrale bank houdt het poeder droog in afwachting van de bekendmaking van de uitslag van de Griekse verkiezingen. Maar niet alleen in Japan is men op het ergste voorbereid. Kaushik Basu, adviseur van de Indische minister van Financiën, gaf toe dat ook zijn land via de installatie van verschillende crisis managementgroepen voorbereid is op wat komen gaat. Ook in China zijn er al voorbereidingen getroffen voor het geval het misloopt in Griekenland.