Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking wijst echter op een positief feit: Japan begint eindelijk werk te maken van hervorming kapitaalmarkten en dat vertaalt zich onder andere in het feit dat de ratio van Japanse aandelen in buitenlandse handen gestegen is.

Volgens Juvyns moet naar de reden hiervan niet lang gezocht worden: sommige aandelen geven een superieure return, hoewel de benchmark index in de afgelopen weken maar zus en zo presteerde. Veel bedrijven zijn meer aandacht gaan besteden aan het verbeteren van de winstgevendheid en dat is iets wat beleggers graag hebben.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking wijst echter op een positief feit: Japan begint eindelijk werk te maken van hervorming kapitaalmarkten en dat vertaalt zich onder andere in het feit dat de ratio van Japanse aandelen in buitenlandse handen gestegen is. Volgens Juvyns moet naar de reden hiervan niet lang gezocht worden: sommige aandelen geven een superieure return, hoewel de benchmark index in de afgelopen weken maar zus en zo presteerde. Veel bedrijven zijn meer aandacht gaan besteden aan het verbeteren van de winstgevendheid en dat is iets wat beleggers graag hebben.