De resultaten over het laatste kwartaal van vorig jaar waren slechter dan verwacht, met een forse daling van het aantal contracten voor de bouw van nieuwe huizen. Ook het aantal opgeleverde huizen bevond zich op een dieptepunt.

President en CEO Ian McCarthy was echter niet zo negatief, hij stelde in de loop van de maand januari een duidelijke verbetering van de gang van zaken vast en gelooft dat die trend zich verder zal zetten in de komende maanden.

Ian McCarthy wees er op dat de lente een kritische periode voor de Amerikaanse bouwsector gaat worden. Traditioneel worden in de periode van het jaar heel wat nieuwe bouwplannen ontplooid.

De resultaten over het laatste kwartaal van vorig jaar waren slechter dan verwacht, met een forse daling van het aantal contracten voor de bouw van nieuwe huizen. Ook het aantal opgeleverde huizen bevond zich op een dieptepunt. President en CEO Ian McCarthy was echter niet zo negatief, hij stelde in de loop van de maand januari een duidelijke verbetering van de gang van zaken vast en gelooft dat die trend zich verder zal zetten in de komende maanden. Ian McCarthy wees er op dat de lente een kritische periode voor de Amerikaanse bouwsector gaat worden. Traditioneel worden in de periode van het jaar heel wat nieuwe bouwplannen ontplooid.