Federal Reserve Chairman Janet Yellen verklaarde onlangs voor het Amerikaans Congress dat het met de economie in het land beter gaat, maar daarmee aapt ze opnieuw alleen haar voorganger na. Die zag namelijk ook overal goed nieuws, waarbij hij vergat te vertellen over de tientallen miljarden dollars die in het systeem werden gepompt.

Yellen is echter gedwongen om de goed-nieuws-show van haar voorganger verder te zetten, ze heeft simpelweg geen andere keuze. Miljoenen Amerikanen geloven de FED-president, maar miljoenen anderen die in de armoede zijn verzeild geraakt weten wel beter.

Federal Reserve Chairman Janet Yellen verklaarde onlangs voor het Amerikaans Congress dat het met de economie in het land beter gaat, maar daarmee aapt ze opnieuw alleen haar voorganger na. Die zag namelijk ook overal goed nieuws, waarbij hij vergat te vertellen over de tientallen miljarden dollars die in het systeem werden gepompt. Yellen is echter gedwongen om de goed-nieuws-show van haar voorganger verder te zetten, ze heeft simpelweg geen andere keuze. Miljoenen Amerikanen geloven de FED-president, maar miljoenen anderen die in de armoede zijn verzeild geraakt weten wel beter.