Dat betekent dat de geldpersen in de Verenigde Staten in een nog hogere versnelling mogen gaan draaien en dat moet op termijn ondermijdelijk op inflatie uitlopen. Peter Schiff, CEO en Chief Global Strategist bij Euro Pacific Capital, ziet in de aanduiding van de huidige vice FED chair een nieuwe reden om goud te kopen.

Janet Yellen is namelijk de beste bondgenoot die goudkevers zich kunnen inbeelden, zij zal de politiek van quantative easing bij wijze van spreken tot in het oneindige doorvoeren. Aan het einde van het verhaal zal alles eindigen in één grote inflatiezeepbel, met een forse stijging van de goudprijs tot gevolg.

Dat betekent dat de geldpersen in de Verenigde Staten in een nog hogere versnelling mogen gaan draaien en dat moet op termijn ondermijdelijk op inflatie uitlopen. Peter Schiff, CEO en Chief Global Strategist bij Euro Pacific Capital, ziet in de aanduiding van de huidige vice FED chair een nieuwe reden om goud te kopen. Janet Yellen is namelijk de beste bondgenoot die goudkevers zich kunnen inbeelden, zij zal de politiek van quantative easing bij wijze van spreken tot in het oneindige doorvoeren. Aan het einde van het verhaal zal alles eindigen in één grote inflatiezeepbel, met een forse stijging van de goudprijs tot gevolg.