De onderneming en JP Ziegler hebben in onderling overleg besloten dat Dhr. Ziegler aftreedt als CFO om zich te richten op nieuwe opportuniteiten.

Jan Smits startte zijn carrière bij Coopers & Lybrand en Van Ussel Bedrijfsrevisoren. Hij vervulde ook een aantal functies binnen de boekhouding en het financiële management van Pluma en Massive. In 1990 werd hij CFO van Punch International in België.

Na 15 jaar werd hij CFO en lid van de Raad van Bestuur van Punch Graphix in Londen en dit via de IPO van het bedrijf op de London Stock Exchange (Aim).

Vanaf april 2007 bouwde en managede hij de fabriek van Punch Powertrain in Nanjing, China. Sinds 2010 adviseerde hij bedrijven op het vlak van corporate finance-materies.

JP Ziegler vervoegde Option in 2008, in een periode waarin de onderneming haar activiteiten verder uitbreidde binnen de sector van draadloze technologie.

Sinds 2009 is Option door een industriële herpositionering gegaan en werd er afgeslankt waarbij het nu focust op een aantal sleutelmarkten binnen de draadloze industrie.

Met het nieuwe profiel van het bedrijf zijn Dhr. Ziegler en Option overeengekomen dat de onderneming op dit ogenblik andere vaardigheden nodig heeft.

De onderneming en JP Ziegler hebben in onderling overleg besloten dat Dhr. Ziegler aftreedt als CFO om zich te richten op nieuwe opportuniteiten. Jan Smits startte zijn carrière bij Coopers & Lybrand en Van Ussel Bedrijfsrevisoren. Hij vervulde ook een aantal functies binnen de boekhouding en het financiële management van Pluma en Massive. In 1990 werd hij CFO van Punch International in België. Na 15 jaar werd hij CFO en lid van de Raad van Bestuur van Punch Graphix in Londen en dit via de IPO van het bedrijf op de London Stock Exchange (Aim). Vanaf april 2007 bouwde en managede hij de fabriek van Punch Powertrain in Nanjing, China. Sinds 2010 adviseerde hij bedrijven op het vlak van corporate finance-materies. JP Ziegler vervoegde Option in 2008, in een periode waarin de onderneming haar activiteiten verder uitbreidde binnen de sector van draadloze technologie. Sinds 2009 is Option door een industriële herpositionering gegaan en werd er afgeslankt waarbij het nu focust op een aantal sleutelmarkten binnen de draadloze industrie. Met het nieuwe profiel van het bedrijf zijn Dhr. Ziegler en Option overeengekomen dat de onderneming op dit ogenblik andere vaardigheden nodig heeft.