De marktomstandigheden bleven in het eerste kwartaal moeilijk. De beurskoersen daalden in het eerste deel van de verslagperiode verder, de credit spreads bleven hoog en de kredietverliezen liepen op.

In deze omstandigheden richt de bank zich op de eerste plaats op kostenreductie. Daarnaast wordt de structuur van de groep vereenvoudigd door zich te focussen op minder businesses en markten.

De de-leveraging van de balans loopt sneller dan verwacht, met 79 miljard euro van de geplande 110 euro al afgewerkt op het einde van markt. Ook de aangekondigde kostenbesparingen van 1 miljard euro liggen op schema.

De marktomstandigheden bleven in het eerste kwartaal moeilijk. De beurskoersen daalden in het eerste deel van de verslagperiode verder, de credit spreads bleven hoog en de kredietverliezen liepen op. In deze omstandigheden richt de bank zich op de eerste plaats op kostenreductie. Daarnaast wordt de structuur van de groep vereenvoudigd door zich te focussen op minder businesses en markten.De de-leveraging van de balans loopt sneller dan verwacht, met 79 miljard euro van de geplande 110 euro al afgewerkt op het einde van markt. Ook de aangekondigde kostenbesparingen van 1 miljard euro liggen op schema.