Jan-Hein De Vroe (ING):"De publicatie van de kwartaalcijfers bij Solvay is mijn inziens een non-event. Voor de chemiedivisie verwacht ik een gemengd beeld, terwijl in de divisie Plastics een meer algemeen herstel mag worden verwacht. Dat herstel zal alleszins breder gedragen zijn."

De Vroe heeft een neutraal advies met een koersdoel van 76 euro: "Het belangrijkste gevaar is dat Solvay te veel gaat betalen voor een overname. Het bedrag van de verkoop van de farmadivisie moet nog altijd geherinvesteerd worden. Ook het risico van een double-dip scenario kan op de koers gaan wegen."

Jan-Hein De Vroe (ING):"De publicatie van de kwartaalcijfers bij Solvay is mijn inziens een non-event. Voor de chemiedivisie verwacht ik een gemengd beeld, terwijl in de divisie Plastics een meer algemeen herstel mag worden verwacht. Dat herstel zal alleszins breder gedragen zijn." De Vroe heeft een neutraal advies met een koersdoel van 76 euro: "Het belangrijkste gevaar is dat Solvay te veel gaat betalen voor een overname. Het bedrag van de verkoop van de farmadivisie moet nog altijd geherinvesteerd worden. Ook het risico van een double-dip scenario kan op de koers gaan wegen."