Solvay zal ook waarborgen voor leningen verstrekken, die het totale vastgelegde en geïnvesteerde bedrag op circa EUR 60 miljoen brengen.

De fabriek met een jaarlijkse capaciteit van 800.000 ton natriumcarbonaat en afgeleide producten zoals bicarbonaat en van 800.000 ton ammoniumchloride bevindt zich in de opstartfase.

De fabriek in Bin Hai zal volledig operationeel zijn in het midden van dit jaar. Solvay zal onder zijn eigen merknaam jaarlijks 220.000 ton natriumcarbonaat en 30.000 ton bicarbonaat commercialiseren.

Jan-Hein De Vroe (ING): "Dit is een kleine expansie van Solvay in China, alleszins onvoldoende om het verkoopadvies voor het aandeel te wijzigen."

Solvay zal ook waarborgen voor leningen verstrekken, die het totale vastgelegde en geïnvesteerde bedrag op circa EUR 60 miljoen brengen. De fabriek met een jaarlijkse capaciteit van 800.000 ton natriumcarbonaat en afgeleide producten zoals bicarbonaat en van 800.000 ton ammoniumchloride bevindt zich in de opstartfase. De fabriek in Bin Hai zal volledig operationeel zijn in het midden van dit jaar. Solvay zal onder zijn eigen merknaam jaarlijks 220.000 ton natriumcarbonaat en 30.000 ton bicarbonaat commercialiseren. Jan-Hein De Vroe (ING): "Dit is een kleine expansie van Solvay in China, alleszins onvoldoende om het verkoopadvies voor het aandeel te wijzigen."