Jan-Hein De Vroe (ING): "De vraag is inderdaad wat de beleggers van Philips hadden verwacht. De economische situatie is allesbehalve makkelijk en bij Philips zelf wordt binnenkort de CEO vervangen. In die omstandigheden mag men waarschijnlijk niet te veel verwachten."

De Vroe heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel, met een koersdoel van 30 euro. Hij relativeert echter meteen: "Ik zie slechts een beperk opwaarts potentieel bij Philips, onder andere omdat het groeipotentieel wel eens kleiner zou kunnen zijn dan we denken."

Jan-Hein De Vroe (ING): "De vraag is inderdaad wat de beleggers van Philips hadden verwacht. De economische situatie is allesbehalve makkelijk en bij Philips zelf wordt binnenkort de CEO vervangen. In die omstandigheden mag men waarschijnlijk niet te veel verwachten." De Vroe heeft nog steeds een koopadvies voor het aandeel, met een koersdoel van 30 euro. Hij relativeert echter meteen: "Ik zie slechts een beperk opwaarts potentieel bij Philips, onder andere omdat het groeipotentieel wel eens kleiner zou kunnen zijn dan we denken."