Mario Huyghe, CEO van Arseus Medical: "De acquisitie van Devroe is volledig in lijn met de uitgezette groeistrategie voor chirurgie en sterilisatie van Arseus Medical. Sinds begin dit jaar bouwt Arseus Medical het vernieuwende S2S (Surgery to Sterilization) concept uit.

Deze oplossing voor de chirurgie- en sterilisatieafdeling in ziekenhuizen richt zich op het verbeteren van de efficiëntie, traceerbaarheid en kwaliteit bij instrument- en implantaatbeheer.

Het S2S productaanbod van Arseus Medical bestaat uit chirurgische instrumenten, fixatieoplossingen met instrumentidentificatie alsook sterilisatie-infrastructuur en diensten.

Met de acquisitie van Devroe versterkt Arseus Medical haar positie en productaanbod in chirurgie en sterilisatie in de Benelux. Met de exclusieve distributies van kwaliteitsinstrumenten (Medicon, Nopa, Geister, Ackermann, Hipp) en het eigen Devroe OMF systeem, alsmede de introductie van nieuwe fixatieconcepten en klantspecifieke diensten voor inventarisatie, herstelling en traceerbaarheid van chirurgisch instrumentarium, is Devroe strategisch complementair aan Arseus Medical."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het betreft hier een relatief kleine overname voor Arseus. Ik blijf het aandeel accumuleren, met een koerdoel van 12 euro."

Mario Huyghe, CEO van Arseus Medical: "De acquisitie van Devroe is volledig in lijn met de uitgezette groeistrategie voor chirurgie en sterilisatie van Arseus Medical. Sinds begin dit jaar bouwt Arseus Medical het vernieuwende S2S (Surgery to Sterilization) concept uit. Deze oplossing voor de chirurgie- en sterilisatieafdeling in ziekenhuizen richt zich op het verbeteren van de efficiëntie, traceerbaarheid en kwaliteit bij instrument- en implantaatbeheer. Het S2S productaanbod van Arseus Medical bestaat uit chirurgische instrumenten, fixatieoplossingen met instrumentidentificatie alsook sterilisatie-infrastructuur en diensten. Met de acquisitie van Devroe versterkt Arseus Medical haar positie en productaanbod in chirurgie en sterilisatie in de Benelux. Met de exclusieve distributies van kwaliteitsinstrumenten (Medicon, Nopa, Geister, Ackermann, Hipp) en het eigen Devroe OMF systeem, alsmede de introductie van nieuwe fixatieconcepten en klantspecifieke diensten voor inventarisatie, herstelling en traceerbaarheid van chirurgisch instrumentarium, is Devroe strategisch complementair aan Arseus Medical." Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het betreft hier een relatief kleine overname voor Arseus. Ik blijf het aandeel accumuleren, met een koerdoel van 12 euro."