Jan De Kerpel (KBC Securities): "Bij de publicatie van de cijfers over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar gaf Omega Pharma aan dat de vraag opnieuw is aangetrokken na een zwakke eerste jaarhelft."

De Kerpel rekent voor het eerste kwartaal op een omzet van 200 miljoen euro: "Dat is 3,50% meer op jaarbasis. Ter vergelijking: de consensusverwachting ligt op een omzet van 202 miljoen euro. Ik handhaaf nog steeds een advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel van 43 euro. Omega Pharma wordt momenteel verhandeld aan 10,50 keer de verwachte winst voor het huidige boekjaar."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Bij de publicatie van de cijfers over het vierde kwartaal en het volledige boekjaar gaf Omega Pharma aan dat de vraag opnieuw is aangetrokken na een zwakke eerste jaarhelft." De Kerpel rekent voor het eerste kwartaal op een omzet van 200 miljoen euro: "Dat is 3,50% meer op jaarbasis. Ter vergelijking: de consensusverwachting ligt op een omzet van 202 miljoen euro. Ik handhaaf nog steeds een advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel van 43 euro. Omega Pharma wordt momenteel verhandeld aan 10,50 keer de verwachte winst voor het huidige boekjaar."