Deze intentie impliceert de sluiting van de fabriek te Rotterdam, waardoor 64 medewerkers hun baan zouden verliezen. De ondernemingsraad en de werknemers zijn hierover vandaag geïnformeerd.

De transitie zal volgens dit voornemen in het eerste kwartaal van 2012 voltooid worden.

Omega Pharma betreurt de gevolgen voor de betrokken werknemers, maar wijst op de noodzaak van deze voorgenomen beslissing.

Hoewel de medewerkers in de Rotterdamse fabriek de maximaal haalbare verbeteringen op het gebied van efficiëntie en kostenbeheersing hebben gerealiseerd, is er onvoldoende garantie op een structurele winstgevendheid.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "De markt gelooft in de delisting van Omega Pharma, gelet op de evolutie van de koers. Ik blijf het aandeel accumuleren."

Deze intentie impliceert de sluiting van de fabriek te Rotterdam, waardoor 64 medewerkers hun baan zouden verliezen. De ondernemingsraad en de werknemers zijn hierover vandaag geïnformeerd. De transitie zal volgens dit voornemen in het eerste kwartaal van 2012 voltooid worden. Omega Pharma betreurt de gevolgen voor de betrokken werknemers, maar wijst op de noodzaak van deze voorgenomen beslissing. Hoewel de medewerkers in de Rotterdamse fabriek de maximaal haalbare verbeteringen op het gebied van efficiëntie en kostenbeheersing hebben gerealiseerd, is er onvoldoende garantie op een structurele winstgevendheid. Jan De Kerpel (KBC Securities): "De markt gelooft in de delisting van Omega Pharma, gelet op de evolutie van de koers. Ik blijf het aandeel accumuleren."