Binnen deze samenwerking is Bausch & Lomb verantwoordelijk voor de preklinische- en klinische ontwikkeling van het kandidaat-medicijn. Galapagos kan betalingen ontvangen voor research-ondersteuning bij de verdere ontwikkeling door Bausch & Lomb op oogheelkundig gebied; daarbij kunnen nog succesbetalingen komen.

Afhankelijk van het succes bij de ontwikkeling en commercialisatie, kan de totale waarde van de betalingen oplopen tot meer dan $50 miljoen, plus royalty's op productverkopen.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen kan Galapagos betalingen voor een bedrag van 50 miljoen euro ontvangen, zonder rekening te houden met royalties op de verkopen. Mijn koopadvies voor Galapagos blijft gehandhaafd."

Binnen deze samenwerking is Bausch & Lomb verantwoordelijk voor de preklinische- en klinische ontwikkeling van het kandidaat-medicijn. Galapagos kan betalingen ontvangen voor research-ondersteuning bij de verdere ontwikkeling door Bausch & Lomb op oogheelkundig gebied; daarbij kunnen nog succesbetalingen komen. Afhankelijk van het succes bij de ontwikkeling en commercialisatie, kan de totale waarde van de betalingen oplopen tot meer dan $50 miljoen, plus royalty's op productverkopen. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen kan Galapagos betalingen voor een bedrag van 50 miljoen euro ontvangen, zonder rekening te houden met royalties op de verkopen. Mijn koopadvies voor Galapagos blijft gehandhaafd."