De obligaties werden geplaatst door middel van een versnelde bookbuilding plaatsing bij institutionele beleggers in Europa.

De verrichting werd uitgevoerd door Bank of America Merrill Lynch, BNP Paribas and ING Belgium, die optraden als Joint Bookrunners voor het aanbod.

The Royal Bank of Scotland trad op als Senior Co-Lead Manager. Crédit Agricole CIB en Mitsubishi UFJ Securities International traden op als Co-Lead Managers voor het aanbod. Bank of America Merrill Lynch trad op als Structuring Manager voor deze transactie.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "We zijn positief voor het aandeel op langere termijn, maar een katalysator ontbreekt momenteel in de koers van UCB. Ik heb een advies accumulate, met een koersdoel van 30 euro."

De obligaties werden geplaatst door middel van een versnelde bookbuilding plaatsing bij institutionele beleggers in Europa. De verrichting werd uitgevoerd door Bank of America Merrill Lynch, BNP Paribas and ING Belgium, die optraden als Joint Bookrunners voor het aanbod. The Royal Bank of Scotland trad op als Senior Co-Lead Manager. Crédit Agricole CIB en Mitsubishi UFJ Securities International traden op als Co-Lead Managers voor het aanbod. Bank of America Merrill Lynch trad op als Structuring Manager voor deze transactie. Jan De Kerpel (KBC Securities): "We zijn positief voor het aandeel op langere termijn, maar een katalysator ontbreekt momenteel in de koers van UCB. Ik heb een advies accumulate, met een koersdoel van 30 euro."