Deze twee kandidaten werden gekozen omdat ze de expertise van de raad van bestuur verruimen. Na de goedkeuring van de voorstellen op de agenda tijdens de volgende algemene vergadering zal de nieuwe raad van bestuur acht onafhankelijke leden tellen: Armand De Decker, Bert De Graeve, Peter Fellner, Jean-Pierre Kinet, Thomas Leysen, Tom McKillop, Gerhard Mayr en Norman Ornstein. De andere bestuursleden van UCB zijn: Karel Boone (voorzitter), Evelyn du Monceau (ondervoorzitter), Roch Doliveux (uitvoerend bestuurslid), Arnoud de Pret, Bridget van Rijckevorsel, Alexandre Van Damme en Gaëtan van de Werve.

De reacties van de analisten op het bericht waren eerder van neutrale aard, commentaar werd er eigenlijk niet op gegeven. Jan De Kerpel van KBC Securities handhaaft een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 33 euro."

Deze twee kandidaten werden gekozen omdat ze de expertise van de raad van bestuur verruimen. Na de goedkeuring van de voorstellen op de agenda tijdens de volgende algemene vergadering zal de nieuwe raad van bestuur acht onafhankelijke leden tellen: Armand De Decker, Bert De Graeve, Peter Fellner, Jean-Pierre Kinet, Thomas Leysen, Tom McKillop, Gerhard Mayr en Norman Ornstein. De andere bestuursleden van UCB zijn: Karel Boone (voorzitter), Evelyn du Monceau (ondervoorzitter), Roch Doliveux (uitvoerend bestuurslid), Arnoud de Pret, Bridget van Rijckevorsel, Alexandre Van Damme en Gaëtan van de Werve. De reacties van de analisten op het bericht waren eerder van neutrale aard, commentaar werd er eigenlijk niet op gegeven. Jan De Kerpel van KBC Securities handhaaft een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 33 euro."