Met deze studie wil Galapagos zowel de veiligheid alsmede een eerste indicatie van de werkzaamheid van GLPG0187 bij kankerpatiënten testen.

"GLPG0187 is het derde kandidaat-medicijn van Galapagos dat in patiënten getest wordt," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "Dit nieuwe middel heeft in preklinisch onderzoek laten zien dat het mogelijk een medicijn tegen uitzaaiingen is. Verder heeft het molecuul in gezonde vrijwilligers een veelbelovende respons van een biomarker laten zien. Met deze studie willen we een eerste inzicht krijgen in het anti-tumor effect van GLPG0187 bij kankerpatiënten."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Er vindt geen wijziging plaats in onze waardering van Galapagos. Het koopadvies blijft staan. "

Met deze studie wil Galapagos zowel de veiligheid alsmede een eerste indicatie van de werkzaamheid van GLPG0187 bij kankerpatiënten testen. "GLPG0187 is het derde kandidaat-medicijn van Galapagos dat in patiënten getest wordt," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "Dit nieuwe middel heeft in preklinisch onderzoek laten zien dat het mogelijk een medicijn tegen uitzaaiingen is. Verder heeft het molecuul in gezonde vrijwilligers een veelbelovende respons van een biomarker laten zien. Met deze studie willen we een eerste inzicht krijgen in het anti-tumor effect van GLPG0187 bij kankerpatiënten." Jan De Kerpel (KBC Securities): "Er vindt geen wijziging plaats in onze waardering van Galapagos. Het koopadvies blijft staan. "