Er is in Europa tot nog toe geen medicatie goedgekeurd voor de behandeling van fibromyalgie, een chronische aandoening gekenmerkt door wijdverbreide pijn.

In de Europese Unie is natriumoxybaat goedgekeurd voor de behandeling van narcolepsie met kataplexie bij volwassen patiënten en wordt het door UCB in de handel gebracht onder een licentie van Jazz Pharmaceuticals.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik zie op korte termijn geen katalysator voor de koers van UCB. Het advies wordt daarom verlaagd naar houden."

Er is in Europa tot nog toe geen medicatie goedgekeurd voor de behandeling van fibromyalgie, een chronische aandoening gekenmerkt door wijdverbreide pijn. In de Europese Unie is natriumoxybaat goedgekeurd voor de behandeling van narcolepsie met kataplexie bij volwassen patiënten en wordt het door UCB in de handel gebracht onder een licentie van Jazz Pharmaceuticals. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Ik zie op korte termijn geen katalysator voor de koers van UCB. Het advies wordt daarom verlaagd naar houden."