Jan De Kerpel (KBC Securities): "Zowel top-line als bottom-line deed UCB het beter dan verwacht. Het bedrijf handhaafde bovendien de prognoses voor het volledige boekjaar, waarbij er wat tegenwind kan komen van generische concurrentie en van hervormingen in de Europese gezondheidssector."

De Kerpel blijft UCB accumuleren, maar heeft het koersdoel voor het aandeel toch verlaagd van 33 naar 30 euro: "Ik zie geen katalysator voor de koers van UCB, maar blijf toch geloven in het potentieel voor het bedrijf op middellange en lange termijn. De targets op korte termijn gaan mijn inziens de koers echter niet ondersteunen."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Zowel top-line als bottom-line deed UCB het beter dan verwacht. Het bedrijf handhaafde bovendien de prognoses voor het volledige boekjaar, waarbij er wat tegenwind kan komen van generische concurrentie en van hervormingen in de Europese gezondheidssector." De Kerpel blijft UCB accumuleren, maar heeft het koersdoel voor het aandeel toch verlaagd van 33 naar 30 euro: "Ik zie geen katalysator voor de koers van UCB, maar blijf toch geloven in het potentieel voor het bedrijf op middellange en lange termijn. De targets op korte termijn gaan mijn inziens de koers echter niet ondersteunen."