Voor 2011 verwacht het management een omzet van minstens €150 miljoen (+10%), met een positief operationele winst, een positieve kasstroom uit bedrijfsactiviteiten en netto winst.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Galapagos heeft het klaargespeeld, de guidance voor het huidig boekjaar werd bereikt. Dit positief nieuws weegt mijn inziens zwaarder door dan het bericht over het stopzetten van de samenwerking met Merck. Het koopadvies voor het aandeel en het koersdoel van 13,50 euro blijven gehandhaafd."

Voor 2011 verwacht het management een omzet van minstens €150 miljoen (+10%), met een positief operationele winst, een positieve kasstroom uit bedrijfsactiviteiten en netto winst. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Galapagos heeft het klaargespeeld, de guidance voor het huidig boekjaar werd bereikt. Dit positief nieuws weegt mijn inziens zwaarder door dan het bericht over het stopzetten van de samenwerking met Merck. Het koopadvies voor het aandeel en het koersdoel van 13,50 euro blijven gehandhaafd."