Argenta kan €7 miljoen ontvangen aan betalingen voor medicijnontwikkeling in een periode van twee jaar, plus een mogelijkheid tot verdere uitbreiding.

Argenta heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ziekten aan de luchtwegen en zal chemie, biologie en farmacologisch onderzoek doen om twee projecten tot de preklinische fase te brengen.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "De divisie services is belangrijk voor Galapagos, wat ook zal blijken bij de publicatie van de resultaten over H1. Het koopadvies blijft gehandhaafd."

Argenta kan €7 miljoen ontvangen aan betalingen voor medicijnontwikkeling in een periode van twee jaar, plus een mogelijkheid tot verdere uitbreiding. Argenta heeft een uitstekende reputatie op het gebied van ziekten aan de luchtwegen en zal chemie, biologie en farmacologisch onderzoek doen om twee projecten tot de preklinische fase te brengen. Jan De Kerpel (KBC Securities): "De divisie services is belangrijk voor Galapagos, wat ook zal blijken bij de publicatie van de resultaten over H1. Het koopadvies blijft gehandhaafd."