Jan De Kerpel (KBC Securities): "De definitieve cijfers Arseus worden op 16 februari gepubliceerd, maar nu is het dus uitkijken naar de omzetcijfers. Ik reken voor 2010 op een organische groei met 3,10%, uitgaande van een groei met 4,50% tijdens het laatste kwartaal van het boekjaar."

De Kerpel handhaaft een advies accumulate, met een koersdoel van 12 euro: "Ik reken dat Fagron beter heeft gepresteerd tijdens het vierde kwartaal. Voor het volledige boekjaar reken ik voor het bedrijf als geheel op een REBITDA groei met ongeveer 13%."

Jan De Kerpel (KBC Securities): "De definitieve cijfers Arseus worden op 16 februari gepubliceerd, maar nu is het dus uitkijken naar de omzetcijfers. Ik reken voor 2010 op een organische groei met 3,10%, uitgaande van een groei met 4,50% tijdens het laatste kwartaal van het boekjaar." De Kerpel handhaaft een advies accumulate, met een koersdoel van 12 euro: "Ik reken dat Fagron beter heeft gepresteerd tijdens het vierde kwartaal. Voor het volledige boekjaar reken ik voor het bedrijf als geheel op een REBITDA groei met ongeveer 13%."