Zoals vermeld in het persbericht van 27 mei 2011, maakt Omega Pharma geregeld strategische denkoefeningen waarbij een beursexit, die mogelijk georganiseerd zou worden in samenspraak met haar controlerende aandeelhouder Couckinvest, inderdaad één van de mogelijke scenario's is die verder onderzocht wordt.

Omega Pharma beklemtoont echter dat er geen enkele definitieve beslissing, inclusief wat betreft de potentiële financiering, aangaande dergelijk scenario is genomen. Er is geen zekerheid dat dit ooit effectief zal worden uitgevoerd.

Aangaande dit hypothetisch scenario, wordt momenteel een werkhypothese inzake biedprijs van 37 EUR gehanteerd, die dan ook lager ligt dan de bedragen die in de desbetreffende persartikels circuleren.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het advies accumulate voor Arseus blijft gehandhaafd op basis van de inhoud van dit persbericht."

Zoals vermeld in het persbericht van 27 mei 2011, maakt Omega Pharma geregeld strategische denkoefeningen waarbij een beursexit, die mogelijk georganiseerd zou worden in samenspraak met haar controlerende aandeelhouder Couckinvest, inderdaad één van de mogelijke scenario's is die verder onderzocht wordt. Omega Pharma beklemtoont echter dat er geen enkele definitieve beslissing, inclusief wat betreft de potentiële financiering, aangaande dergelijk scenario is genomen. Er is geen zekerheid dat dit ooit effectief zal worden uitgevoerd. Aangaande dit hypothetisch scenario, wordt momenteel een werkhypothese inzake biedprijs van 37 EUR gehanteerd, die dan ook lager ligt dan de bedragen die in de desbetreffende persartikels circuleren. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het advies accumulate voor Arseus blijft gehandhaafd op basis van de inhoud van dit persbericht."