De 110 apotheken van Lloydspharma zullen ook centraal worden aangestuurd door Greenock Central.

Lloydspharma maakt deel uit van de internationale Celesio AG groep en heeft in België 110 apotheken verspreid over het land.

Na een grondige markt- en productstudie van alle softwarespelers op de Belgische markt die 24 maanden in beslag genomen heeft, hebben Lloydspharma en zijn Managing Director Antoine Tagliavini voor Greenock van Corilus gekozen.

Belangrijke argumenten om te kiezen voor Greenock zijn de gebruiksvriendelijkheid van de software, de aandacht voor farmaceutische zorg, de vooruitstrevende technologie, de mogelijkheid om de 110 apotheken van op één centraal punt aan te sturen, de professionele opvolging met een multidisciplinair team en de sterke reactiviteit van Corilus.

Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het advies accumulate voor Arseus blijft op basis van bovenstaand bericht gehandhaafd."

De 110 apotheken van Lloydspharma zullen ook centraal worden aangestuurd door Greenock Central. Lloydspharma maakt deel uit van de internationale Celesio AG groep en heeft in België 110 apotheken verspreid over het land. Na een grondige markt- en productstudie van alle softwarespelers op de Belgische markt die 24 maanden in beslag genomen heeft, hebben Lloydspharma en zijn Managing Director Antoine Tagliavini voor Greenock van Corilus gekozen. Belangrijke argumenten om te kiezen voor Greenock zijn de gebruiksvriendelijkheid van de software, de aandacht voor farmaceutische zorg, de vooruitstrevende technologie, de mogelijkheid om de 110 apotheken van op één centraal punt aan te sturen, de professionele opvolging met een multidisciplinair team en de sterke reactiviteit van Corilus. Jan De Kerpel (KBC Securities): "Het advies accumulate voor Arseus blijft op basis van bovenstaand bericht gehandhaafd."